Nicholas

14. ledna 2008 v 17:36 |  Nicholas
SFX
Nicholas 1
2007 official photos
Filmografie Nicholase
2008 Blood on the Highway-role Chase Sinclair

2008 The Portal-role Paul

2007 Criminal Minds-role Kevin Lynch(seriál 3.série 9.díl)

2007 Unholy-role Lucas

2007 Fire Serpent(český název Ohnivý had)-role Jake Relm

2006 American Dragon:Jake Long-role hlas Huntsboy #89 (seriál)

2006 Relative Chaos-role Gil Gilbert

2005 Kitchen Confidential-role Seth Richman(seriál 13 dílů)

2004 Celeste in the city-role Dana Blodgett / Harrison

2003 The Pool at Maddy Breaker´s-role ?

2002 Demon Island(český název Ostrov zapomění)-role Kyle

2000 Psycho beach party-role Starcat

1997 Buffy the vampire slayer(český název Buffy přemožitelka upírů)-role Xander Harris(seriál 144 dílů)

1995 Dave´s word-role ?(seriál 3.série 5 díl)

1995 Children of the corn III(český název Kukuřičné děti III)-role basketbalový hráč

1993 Married with children(český název Ženatý se závazky)-role kluk v partě(seriál 8.série 2.díl)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama